31 Aralık 2012 Pazartesi

Mutlu Yıllar :)

Çerezlerimizi, cipslerimizi, pastamızı içeceklerimizi aldık, Plastik ağacımızı süsledik giyindik kuşandık veeee nevalemizi alıp göreve geldik :))) ben bu gece nöbetçiyim baktım çaremiz yok kuzuyu alıp iş yerine geldik :) Bu gece buradayız :) Her insanın her canlının  umudu olsun yeni yıl :) Güllük gülistanlık olmayacak biliyorum ama tatlımız acımızdan bol olsun.. Herkese iyi seneler :)

26 Aralık 2012 Çarşamba

Çizmelere doydum


Trendyoldan geçen hafta içi aldım kahve rengi çizmeleri ertesi günü hemen kargoya verilmiş hem şaşırdım hem memnun oldum. Geçen kış aldıım bir de siyah çizmem var daha da almam artık malum bu yaz tayin çıkacak batıya sıcaklara doğru uçuyorum :)

Bu süet çizmeyi de Daybuyday den aldım. Bizim kurumun çay partileri falan oluyor. Kısa eteklerle kullanmak için toplamda 40 liraya falan almıştım o derece uygun yani .

Hepinize keyifli akşamlar diliyorum :)

19 Aralık 2012 Çarşamba

İlk Denemem


İlk kez makyajımı resimliyorum nerde hata var nerde eksiklik var takip edenler lütfen söylesin eleştiriye açığım :)

Flor mar 401 numero farın alttaki ikilisini kullandım soldakini baz olarak kullandım.

Emily nin kalemlerine hastayım akma bulaşma yok kahverengi rengini kullandım ve rimel çok memnun kalmasam da Avon Süper Drama. Şu an çok cılız sevimsiz bir eresimli makyaj postu yaptığımın farkındayım  ama zamanla kendimi geliştirireceğime söz veriyorum :))

16 Aralık 2012 Pazar

NİVEA BB KREM



Denediğim ilk BB krem bu fazla yazmayacağım çünkü başka BB kremlerle kıyaslama yapma durumum yok kapatıcılığı ortada ben BB den çok fondöten sürüyormuş hissine kapılıyorum ayrıca nemlendirici kullanmak alışkanlık olduğu için mutlaka altına nemlendirici sürüyorum.Görüldüğü gibi cildim 40 yasına yaklaştı ve kızarıklarım  içler acısı. ama anlayamadığım bi konu var bu kızarıklıklar normalde çok bariz değil yakın çekim fotolarda böyle azıyor kuduruyor :)

Krem kutusunu boydan resimlemedim çünkü makyaj çantasının içinde olanlar olmuş :)


Hepinize keyifli pazarlar :)

12 Aralık 2012 Çarşamba

Mini Avon alışverişi


Küpe setini katalogta gördüğümde tam bana göre dedim. Bir çok küpeyle kombin edilebilir.
Yıldızlı tırnak süslerini ilk kez deneyeceğim daha önce hiç denemedim. Bakalım nasıl duracak.
Açılır kapanır  göz kalemi de simli mor gibi yakın zamanda uygulayıp resmini çekerim.

Herkese keyfili günler :)

2 Aralık 2012 Pazar

Bitenler


                                      Bitirdiklerim ve çöpe gidenlerimle yine burdayım:)

Oriflame Zeytin ve Bambu özlü Duş Jeli ; kokusu yoğun değil çünkü parfüm yok o yüzden  sabunu daha çok andırıyor.Temizleme konusunda ise iyi sayılır. ben her duş jelinden önce ev yapımı sabun + kese  kullandığım için temizlik etkisini çok düşünmüyorum. benimkisi sadece alışkanlık :)

Aveseena Gece Kremi ; Lila kutudan çıkan nemlendirici krem küçücük olmasına karşın bir hafta gibi bir süre kullandım. Ciltte ağırlık yapışma hissi oluşmuyor son derece hafif ve nemlendirici etkisi yüksek bir kremdi.

Golden Rose 03 numero oje; genelde golden rose ürünlerinden çok memnunum ama buna ne oldu bilmiyorum hemen yapısı bozuldu o yüzden yarısında çöpü boyladı.

Maybelline Affinitone Aydınlatıcı ;Likit ve ciltte çabuk emilen bir yapısı var ama ondan daha uyguna satılan Flor Mar bence daha alınası.

Rexona Deodorant Mini boy Limangobox tan çıkmıştı ben kullanmadım kuzuya verdim normalde deodorant kullanmaz ama bundan çok memnun kalınca hemen  büyük boyunu aldık :)

Herkese kolayca geçip gidecek olan bir hafta diliyorum :)

1 Aralık 2012 Cumartesi

Şampuan Dosyası



        Saçlarım ince telli  çabuk yağlanan ve yavaş uzayan cinsten. Elli tane şampuan denedim ama derdime çare bulamadım.Tek tek yazacak olursam;
         Berenis;  Biobellinda isimli marketing şirketten aldım. Firma yüzde yüz organik olduklarını iddia ediyor. Şampuanın içinde biberiye, lavanta ve adaçayı yağı var.Sonuç olarak her dusta avucuma gelen saç telleri artık yok. Hiç dökülmüyor değil ama örnek verecek olursam  normalde elli tel saç gidiyorsa bu şampuandan sonra  yirmi tel ancak dökülüyor.


Loreal Elseve Dökülmeye Eğilimli Saçlar için şampuan  hem sonuç alamadım hem de hayvansal testler yüzünden bitmeden bıraktım.

İsana kuru şampuan gördüğümde balıklama iki kutu birden aldım. Saçlarım hemen yağlanıyor ya sandım ki kurtarıcım olacak ama saçlarımı kül rengine döndürmekten başka bir işe yaramadı. Bir yıl oldu alalı biri bile yarılanmadı henüz.

Rareblossom Yağlı Saçlar İçin Nemlendirici şampuan lila kutudan çıktı yine tamamen bitkisel olduklarını iddia eden bir marka ancak saçlarımı çok kötü yaptı yahu tomar tomar döktü tabiri caizse :(

Nude Yağlı Saçlar için şampuan + krem Bloglardan okuyup heveslenmiştim. İstanbul' da Watsons a uğrayıp sevinçle almıstım ama ne yazık ki o kadar merak ettiğime değmemiş. yarısı bitti kremini zaten çok az kullandım öylece bekliyor yani. Bundan bir kaç ay önce Lila kutudan çıkan revigen şampuandan da çok memnun kalmıstım ancak Berenis şampuanın fiyatı daha makul olduğu için Berenise devam :) Herkese selamlar:))