30 Ekim 2012 Salı

LİP BALM DOSYASI


Kış gelince lip balmlara eğilimim artıyor daha önceden çok kullanmazdım çünkü sahil kentinde yasıyordum nem oranı yüksek olduğu için el kremine bile ihtiyaç duymazdım çoğu zaman ama artık iklim değişti :) Buralarda sıcaklık artık sıfıra doğru yol almaya başladığı için dudaklarıma özen gösteriyorum.

Sol baştan sayacak olursak Oriflame dudak Koruyucusu ;  genel olarak işe yarıyor  ama şöyle bir sıkıntı var bir türlü dudağımla bütünleşmiyor ve beyaz ince bir tabaka olarak kalıyor buna rağmen yine de nemlnedirmesi iyi.

Aviva Lip Balm; Lila kutudan çıkmıştı. Hafif pembelik veriyor ve nemlendirmesi kesinlikle mükemmel. Bitince düşünmeden tekrar alınacaklardan.

Palladio Herbal Lip Balm ; nemlendirmesinin yanı sıra ruj görevini ifa ediyor :)  çünkü diğer nemlendiricelerdeki hafif pembeliğe göre bu gerçekten bildiğin ruj :)

Coca Cola Lip Smacker ; Geçen gün BİM marketten aldım. tadı ve kokusu bildiğimiz kola nemlendirmesi de kötünün iyisi ama yine de bitene kadar kullanacağım.

23 Ekim 2012 Salı

BİTENLER

 Bu resimdekiler bir haftanın değil neredeyse iki haftanın bitenleri.Ancak resimleyip ardından çöpe yollayabildim :)
         Deo Tak bu ürünü açıklamama fazla gerek yok ne kadar işe yaradığını kurtarıcı olduğunu zaten  biliyoruz. Haftada  bir kullanmanız yeterli deniliyor ama ben her duştan sonra kullandım. ikinci yedek çoktan açıldı bile.
         Bioderma Sensibo Roll On kampanyadayken dört tane almıştım.Fethiye sıcağında zaten hiç bir roll on işe yaramıyorama Ardahan da beneim çok işime yarıyor  çünkü ben soğuk falan dinlemem iki merdiven çıkayım hemen terlerim:)
        Dettol Original ve Dettol Fresh sabunları Protex Sabunların hayvanlar üzerinde test yaptıklarını öğrendikten sonra kullanmaya başladım ve kısacası memnun kaldım.

           Avon Today EDT güzel ve geçici bir parfümdü kısacası rüzgar gibi geçti ancak Avon parfümlerin içinde en güzellerinden birisi diyebilirim.
          Dalin Bebek Kolonyası Floral çok güzel hafif bir kokuydu ve çoğu parfümden daha kalıcıydı. İş yerinde doya doya kullandım.
          La Roche Posay Effaclar Tonik  tavsiye üzerine almıştım ve çok memnun kaldım. Cildim de herhangi bir kızarıklık, sivilcelenme sorunu yaşamadım ve gerçekten temizlediğine şahit oldum. Yağlı ve karma ciltler için birebir.


      Oriflame Very Me Lipmania Sweet plum ruj. Yumuşak bir dokusu var ve dudağı nemlendiriyor. rengini çok beğendiğim için seve seve kullandım.
     Oriflame Beauty Çift Etkili Stik Kapatıcı gözlerime o kadar çok rahatsızlık verdi ki cildime sürdüğüm anda gözlerim yanmaya başladı bitemeden çöpe gitti...
     Aqua Pure Çamur maskesi Lila kutu dan çıkmıştı bir kere denemeyle tüm sonuçları alamam ama ilk ve son denemem de cildimi yumuşacık yapmıştı. Ardahan da bulabilirsem tekrar alırım.

Bir sonra ki yazıda görüşmek üzere :)
       

21 Ekim 2012 Pazar

Watsons Alışverişi

İstanbul' a bir günlüğüne  görevli gittim geçen perşembe hemen bana en yakın Watsons şubesi bulup alelacele alışverişimi yaptım çünkü hiç rahat rahat gezip dolaşacak vaktim olmadı :(

Nude şampuanları bloglardan takip ediyordum hemen ince telli saçlar için olanını aldım iki tane şampuan aldığımı sanıyordum ama eve dönünce birinin krem olduunu farkettim :(

Sakura bella  ve blueberry scrup  ları tereddütsüz attı sepete.

Flormar göz altı kapatıcı  03 ve flormar oje 449 numero 

Nivea BB krem i de oradaki stant görevlisinin ısrraıyla aldım zateb aklımdaydı bir BB edinmek Niveadan başlıyalım dedim denemeye 

Susam sokağı karekterini de çok sevdiğim için bu mini el kreminide attım çantaya :) çok yoğum değil ama durumu kurtarıyor :)

12 Ekim 2012 Cuma

Günün Ojesi



Bu sabah işe giderken fazla göze batmamak için bu ojeyi sürdüm.Sedefli beyaz renk Flormar Plus Quartz 027 numero. Yine üç kat sürdüm fırça ve kıvam konusunda Flor Mar her zaman favorim :)

10 Ekim 2012 Çarşamba

Sonbahar Ojesi

Lila Kutu' dan çıkan İnglot oje 975 numero. tamam oje sürme konusunda harikalar yaratmıyorum ama ancak üç kat sürünce tırnaklarım kapandı ve asıl rengini buldu. Çok şaşırttın beni ınglot çoook ama yine de rengini beğendim üç kat müç kat idare edicem artık :)

5 Ekim 2012 Cuma

Golden Rose 105 Numara

Kabul çok düzgün süremiyorum ojeleri ama ojesiz de duramıyorum :) akşam işten dönünce hemen ödevim varmış gibi geçtim işimin başına :) Golden Rose Matte Velvet No:105. Bu rengi iş yerinde kullanamasam da çok sevdim şimdi sıra bu renge uygun bir aksesuar ya da bluz bulmakta :)

3 Ekim 2012 Çarşamba

Bir Bitenler Yazısı Daha

 Geçtiğimiz iki ay bol bol parfüm roll on bitirtdik ana kız yukarıda ki çakma Gucci ev şu mor egzantirik Oriflame  hariç hepsi benim kuzunun bitirdikleri. Roll onları da kuzu kullandı onları bitirince Bioderma ya başladı. ben sevemedim kullanamadım ya iz bıraktı ya da amacına ulaşmadı. Nivea invisible ve Fa mystic  günü kurtardı diyebilirim her an kuzunun elinin altında idi.
Bitenler dosyasından sıkıldım peş peşe iki yazı olunca. Bir daha ki yazımda makyaj ürünlerinden bahsetmek dileği ile ... :)